Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Open Sollicitatie bij Deltares

Plaatsingsdatum 22-02-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Delft (hoofdstandplaats) ... Niveau Starter
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 - 40 Salaris -
Zijn wij op zoek naar jou?

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Ben jij iemand die altijd wil ontwikkelen en verbeteren? Wil jij aan de top staan in jouw vakgebied en haal jij energie uit het bedenken van innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten? Dit is de kans waar jij naar op zoek bent!


Bij Deltares zijn we constant op zoek naar leiders in hun vakgebied die de vertaalslag maken van wetenschappelijke kennis in water, ondergrond en infrastructuur naar specialistisch advies voor overheden en organisaties. Samen met een team van specialisten pak je de vragen/problemen van onze nationale of internationale klanten op. Projecten bij Deltares zijn altijd een combinatie van theorie en praktische uitvoering met veel aandacht voor ondernemerschap en innovatie. Ben jij het top talent waar we naar op zoek zijn?

  • Jij bent een specialist in één of meerdere van de volgende vakgebieden:

civiele techniek, maritieme techniek, ecologie, geologie, milieuwetenschappen, (technische) natuurkunde, wiskunde, scheikunde, (technische) bedrijfskunde, (technische) bestuurskunde, (technische) informatica of (technische) aardwetenschappen.

  •  Je bent ambitieus, energiek, weet wat je wilt bereiken en hebt ‘the drive’ om deze te behalen;
  • Je bent nieuwsgierig en wil graag de wereld om je heen begrijpen om oplossingen te vinden voor de vragen van vandaag;
  • Je hebt een ondernemende en positieve attitude met een realistische blik op zaken;
  • Je bent toegankelijk, communicatief sterk en altijd op zoek naar input en feedback;
  • Je bent een teamspeler en individueel sterk;
  • Je vindt het belangrijk om de vraag achter de vraag te vinden en te begrijpen.

Bij Deltares werken we in een internationale werkomgeving. Om deze reden is het belangrijk dat jij ook vloeiend Engels spreekt en schrijft.


Deltares biedt jou een plek waar je constant op intellectueel vlak wordt uitgedaagd. Samenwerken is een speerpunt in onze cultuur. Wij geloven dat je samen de beste resultaten behaalt. We bieden een uitnodigende, uitnodigende en professionele plek om te werken, zodat jij je kan focussen op ‘the job at hand’.

Interesse?

Wil jij constant jouw wetenschappelijke kennis verder ontwikkelen? Heb jij de ambitie om een pionier te zijn in jouw vakgebied, in Nederland en in het buitenland? Houd jij van het vinden van innovatieve oplossingen en ben je geen voorstander van ‘standaard denken’? Solliciteer dan vandaag!

Je kan solliciteren via onderstaande knop. Voeg jouw motivatiebrief en CV toe. Geef in je brief duidelijk aan welke ‘Expertise’ en onderliggende ‘Issues’ matchen met jouw expertise en waarin jij zou willen werken. Voor verdere informatie met betrekking tot de ‘Expertise’ kun je de volgende link gebruiken (voor ‘Issues’ even doorklikken).

Alle sollicitaties dienen via Qandidate te worden ingediend. Sollicitaties via andere kanalen worden niet in behandeling genomen.

We horen graag van jou!
________________________________________
Acquisitie naar aanleiding van deze open sollicitatie vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Junior Adviseur Onderzoeker

Contactgegevens

Contactpersoon Deltares Open sollicitaties

Vestigingsplaats

Solliciteer